ALO FATİH

ALO FATİH

Gazeteci fiyatlarının, bayramlarda ele toka yapılarak sıkıştırılan 200 TL bahşiş olmadığı aşikar!

'ALO FATİH' hattının ise bu nedenle, bahşiş sayılamayacak büyüklükteki ihaleleri kapatabilmek ve biat kültürüne hizmet edebilmek için el pençe divan hiç tereddütsüz emir demiri keser misali uygulamalarına şaşırmamak gerekir. Habertürk'ün gücünü özgürlüğünden değil bizzat Başbakandan aldığı açıkça görülmüştür...!!!

Jöleli danışmanın, yetmez ama evet diyenlerin ve kendini akil zanneden, akli melekelerini yitirmiş bir takım gazetecileri de görüp, gazetecilik ilkelerini nasıl çiğnediklerine şahit olmuştuk bu kanalda... Sayın Başbakanı Allah'ın bir lütfu olarak görenler, Allah başımızdan eksik etmesin diyen diğer gazetelerde yandaşlığa devam eden  gazeteciler ise, kırıntı kadar kalan onurları varsa eğer, gerçekleri bir an evvel görmelidirler.

Yolsuzluk çarkı; artık alenen kutulardaki milyon dolarlara, yatak odalarındaki para sayma makinelerine ve kasalarına  kadar ortadadır. Birileri 7 tıra sığabilecek milyon dolarları götürürken, yurdum gariban insanı evladının cenazesini sırtındaki çuvalda taşıyor bu memlekette... Bir babanın sırtında taşıdığı en ağır yük bu olsa gerek!!!  Buna karşın Akit denilen gazete tüm vicdansızlığıyla  bunun 'Mizansen' olduğunu söyleyebiliyor...!

Halkımızın azımsanmayacak çoğunluğu ise milli gelirden hakkına  düşen payı sokak aralarındaki çöplerde arayıp duruyor ne yazık ki...!!!

Salyangozların üç yıl uyuyabildiği anlaşılmış olsa da yurdum insanının 12 yıldır uyuduğu uykudan uyanamamasının nedeni ise, penguen medyasının varlığı arttıkça  anlaşılmıştır... Bu arada jöleli Yiğit Bulut ’Başbakanımız gecelerce kefen giyip bekledi... daha önce kefen giyen çıkmadı’ diyebilmiştir...  Nereden biliyorsun, aynı evde mi yaşıyorsun??!! diye sorası geliyor insanın...

Yıllarca köşesinde 'Ne zaman ADAM oluruz' diye soranlar ise önce dönüp kendilerine ve ardından Silivri'de onurlarıyla suçlarını dahi bilmeden yatan yiğit gerçek gazetecilere ve aydınlara bakmalı ... Bu Ülkede satırla insan kovalayanlar değil, satırlarıyla halkı aydınlatanlar tutuklanır...!!!

Gazetecileri hapse atabilir, ayaklarına prangalar vurabilirsiniz... Ama gerçek gazetecilerin kalemlerini asla kıramazsınız...

Var olan zihniyet sayesinde ADALET mülkün değil ZULMÜN temeli olmuştur...

ADALET TANRIÇASI TÜM MASUMİYETİNİ YİTİRMİŞTİR...!!!