Dışişleri bakanlığı Haberleri

dışişleri bakanlığı haberleri ve güncel dışişleri bakanlığı gelişmeleri, dışişleri bakanlığı ile ilgili tüm video, dışişleri bakanlığı fotoğrafları ve dışişleri bakanlığı haberleri HABER HABERE Güncel Türkiye ve Dünya'dan Son Dakika Haberleri sitemizde


Dünya

Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu ile ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Komisyonu’nun 2023 yılı için hazırladığı Türkiye raporunda yer alan eleştirilere tepki gösterdi, olumlu yorumlardan memnuniyet duyulduğunu...

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Açık Katılımlı İcra Komitesi toplantısına katılmak üzere 18 Ekim'de Suudi Arabistan'a gidecek.

Gündem

İsrail ve Filistin arasında yaşanan gerilimle ilgili Dışişleri Bakanlığı'dan yapılan açıklamada, "Sivil can kayıplarını şiddetle kınıyoruz" denildi.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı, İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin şehrinde düzenlediği baskını şiddetle kınadı.