Narin Güran Haberleri

Narin Güran haberleri ve güncel Narin Güran gelişmeleri, Narin Güran ile ilgili tüm video, Narin Güran fotoğrafları ve Narin Güran haberleri HABER HABERE Güncel Türkiye ve Dünya'dan Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Narin Güran cinayeti soruşturması kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre anne Yüksel Güran'ın ağız ve diş modeli alınacak.

Gündem

8 yaşındaki Narin'in cansız bedenini çuval içerisinde dere yatağına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar karşısında jandarmayı görünce dili çözüldü.

Gündem

Diyarbakır'da günlerdir kayıp olan Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu. Acı haberi, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu.

Gündem

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüphelinin 12 saat süren savcılık sorguları tamamlandı.

Gündem

Narin'in ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu amcanın sildiği WhatsApp mesajları başsavcılık tarafından WhatsApp'ın merkezinden istendi.

Gündem

Narin Güran'ı gözaltına bulunan muhtar amcası savcılıktaki işlemlerinin ardından kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten öldürme suçlarından tutuklandı.

Gündem

Narin'in arama çalışmaları 12’nci gününde komandoların desteğiyle sürüyor. Arazide bulunan deliller Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

3.Sayfa

Diyarbakır'da yaklaşık 5 gün önce kaybolan küçük Narin'i arama çalışmaları havadan ve karadan sürüyor. Küçük kızın evinin yakınlarında kan izi...