Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri HABER HABERE Güncel Türkiye ve Dünya'dan Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olan Narin'in cansız bedeni bulundu. Acı haberi Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu.

Gündem

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Erdoğan'ın daveti üzerine ilk kez Türkiye'ye geldi. Bu, Mısır'dan Türkiye'ye cumhurbaşkanı düzeyinde yapılan ilk ziyaret oldu.

Gündem

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, ülkesinin, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Türkiye'yi desteklemekte yavaş davrandığını belirtti.

Gündem

Türkiye ile Rusya arasında Barış Pınarı Harekat Bölgesi'nde 2023 yılında güvenlik nedeniyle durdurulan Birleşik Kara Devriyesi'ne yeniden başlandı.

Gündem

PARİS 2024 Olimpiyatları Kadınlar Voleybol yarı final maçında Milli Takımımız, İtalya'ya 3-0 yenildi ve final oynama şansını yitirdi, artık yeni...

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere merkezli haber ajansı Reuters'a açıklamalarda bulundu...

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile ortak basın toplantısı düzenliyor.

Dünya

ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye 40 F-16 savaş uçağının satışı ve mevcut F-16'ların modernizasyonu konusunda Kongre'ye resmi bildirimde bulundu.