İZMİR’in EFELERİ KADINLAR !

İZMİR’in EFELERİ KADINLAR !

Evet, sevgili okurlar,

Padişah Hazretlerinin İzmir Mitingi hepimizin bildiği gibi olaylı geçti. Koyun sürüsü gibi üstü açık kamyonlara ve otobüslere doldurularak getirilen bindirilmiş kıtalar, ceplerine konulan üç kuruş paranın verdiği sıcaklıkla kendilerine verilen görevi layıkıyla yerine getirmeyi başardılar…

Başbakanın konuşması sırasında bir kafeterya da oturan 42 yaşındaki Kamuran B. ile evinin balkonunda tencere, tava çalan 54 yaşındaki Filiz A. Emine Erdoğan’ın ve Padişahın radar gözlerinden kaçmayı beceremedi…

42 yaşında ki Kamuran B. oturduğu kafeterya da siyah takım elbiseli iki koruma tarafından gözaltına alınırken, 54 yaşındaki Filiz A.’nın kapısına üç dakika içinde siyah takım elbiseli 15 koruma dayandı ve Filiz A. bir anda kendini üzerinde pijamalarıyla karakolda buluverdi. 42 yaşındaki Kamuran B. ise sivil korumalar eşliğinde otobanda küçük bir şehir gezintisine çıktıktan sonra karakolda soluğu alabildi.

Sebep Başbakana hakaret…!

Ee, yer İzmir… İzmir kolay lokma değil.! İzmir Cumhuriyetin kalesi… İzmir göz açtırmaz, İzmir hiçbir zaman gözünü kırpmaz… İzmir her zaman dimdik ayakta…İzmir pabuç bırakmaz, pabucu adama ters giydirir.! İzmir’in kadını EFE’ dir.

Bu arada destan yazan polis, balkonunda tencere, tava çalan halkın evinin içine su sıkmayı ihmal etmezken AKP’li bir grup Ya Allah Bismillah Allahu Ekber sloganlarıyla Siz O…….sunuz . Sizin tohumunuzu Yunan ekti diyerek halka çirkince saldırmayı ihmal etmedi. Bu kendini bilmez güruh önce kendi tohumlarının nereden geldiğini sorgulamalı…!

İzmir kendinden emin ve her Türk vatandaşı gibi  Atasına minnettar.! İzmir soyuna, sopuna sahip çıkmaya devam ediyor ve ölene kadar da devam edecek.
Geçen yazımda da belirttiğim gibi Başbakan kin ve nefret dolu. Ve gittiği her yere kin ve nefret tohumlarını ekmeye çalışıyor. Ama bu tohumlar İzmir’e işlemez, İzmir de yeşermez… Bunu bilmiyor.!

Başbakan ancak ve ancak topladığı paralı askerlere… Eyy benim türbanlı bacılarım dediklerine bu tohumları ekebilir. Ve bu kötü tohumlar Kordon'da bir barda oturanlara taşlarla, Allahu Ekber sloganlarıyla namertçe saldırırlar. Polis ise güçlükle olayları engellerken, 2 Temmuz 1993 günü Pir Sultan Abdal Şenliklerinde yaşanan Sivas Madımak’ı hatırlatacak olan o utanç ve gaflet dolu üzücü trajik gün geliyor insanın aklına…!

O gün orada atılan sloganlar ve yaşanılan vahşet 35 canımızın insafsızca yakılarak katledilişi geliyor gözlerimizin önüne… Dileğim o dur ki, bu Ülke bir daha böyle acı dolu vahşeti yaşamasın.

Ama bu dileğimiz 'İnsanoğlunun Ateşi Bulduğunu ve Hayvanoğlunun İnsanı Yaktığı Gerçeğini' değiştirmiyor ne yazık ki…!!!



https://twitter.com/ceydaknay
https://www.facebook.com/ceymin