KADIKÖY'e MODERN HÜKÜMET KONAĞI

Kadıköy'ün çevreci Kaymakamı Muhittin Pamuk, İstanbul Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) yöneticilerini makamında kabul etti. Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz,  Başkan Yardımcıları, Hüzün Yücel, Özner Berber ve Süleyman Aydınalp’i makamında ağırlayan Pamuk, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. 

Sıcak geçen ziyarette, Kadıköy’e yapılan hizmetler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Yerel yönetimler ile medyanın koordineli çalışmasının, vatandaşı bilgilendirilmesi açısından çok önemli olduğunu belirten Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk, belediyeler dahil birçok kamu kurumunun gerçekleştirdiği hizmet ve projelerin vatandaşlara duyurmak için güçlü medyaya ihtiyaçlarının olduğuna dikkat çekti. 

Kaymakam Pamuk, Fikirtepe mahallesinde yeni yapılacak olan çevre dostu hükümet konağıyla ilgili de bilgiler verdi. Kadıköy de kurulacak kütüphaneye de değinen Pamuk, Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz, Başkan Yardımcıları Hüzün Yücel, Özner Berber ve Süleyman Aydınalp’den, ilçede faaliyet gösteren ve ikamet eden gazetecilerle tanışmak, sohbet etmek için bir organizasyon gerçekleştirmelerini de istedi. 

Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk, samimi ortamda gerçekleştirilen ziyaret sonrası gazeteci misafirleriyle birlikte hatıra fotoğraf çektirerek kapıya kadar uğurladı. 
 

ÖZGÜR ÖZEL'DEN NUMAN KURTULMUŞ'A TEPKİ ÖZGÜR ÖZEL'DEN NUMAN KURTULMUŞ'A TEPKİ
Editör: Haber Merkezi