NARİN'İN ÖN OTOPSİ RAPORU AÇIKLANDI NARİN'İN ÖN OTOPSİ RAPORU AÇIKLANDI

ONUR ÖYMEN'den ÇARPICI AÇIKLAMA

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun basında yer alan ve kendisinden önceki parti yönetimini de töhmet altında bırakan sözlerini derin bir üzüntü ile karşıladığını belirterek şöyle konuştu:.

"Bu konuda o zamanki parti yönetiminde görev alan arkadaşlarımızın yaptıkları açıklamalarda dile getirdikleri duyarlılığı ben de paylaşıyorum. Büyük Atatürk tarafından kurulduğu dönemden itibaren CHP’de görev üstlenen parti liderleri ve onların yönetim kadroları daima Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyetin değerlerine bağlı olarak halkımızın çıkarlarını en iyi şekilde gerçekleştirmek amacıyla çalışmışlardır.

Sayın Kılıçdaroğlu’nun görevi devralmasından önce görev yapan Partimizin her kademedeki yönetim kadroları da ülkemize yönelik bütün iç ve dış baskılara karşı kararlılıkla mücadele etmişler ve partiyi hiç kimsenin dışarıdan yönlendirmesine izin vermemişlerdir.

CHP kuruluşundan beri daima halkın partisi olmuştur ve bu özelliğini sonsuza dek sürdürecektir. Sayın Kılıçdaroğlu’nun sözlerine açıklık getirmesi ve kendisinden önce parti yönetiminde sorumluluk alanlardan  özür dilemesi beklenmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda ve CHP’nin içinde birlik ve beraberliğin güçlendirilmesine en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde Partimizin geçmişine yönelik suçlamalardan kaçınılması bence ortak hedefimiz olmalıdır."

Editör: Haber Merkezi