1 gün önce 3.Sayfa

Mersin'de yaşayan emekli Prof. Dr. Selahattin Doludeniz, çöplükte bir plastik fıçı içerisinde elleri ve ayakları bağlı halde ölü bulundu.

1 gün önce Gündem

8 yaşındaki Narin'in cansız bedenini çuval içerisinde dere yatağına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar karşısında jandarmayı görünce dili çözüldü.

2 gün önce Gündem

Meteoroloji, aralarında İstanbul'un da olduğu birçok kente yarın için kuvvetli yağış ve ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı uyarısında bulundu.

2 gün önce Gündem

CHP lideri Özel, Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesinde konuşturulmadı. Özel "Olmadı, hiç yakışmadı. Din görevlilerini bu işe alet etme" dedi.

2 gün önce Gündem

Narin Güran cinayetiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Bu vahşet öne sürülerek aile müessesi, dini kurumlar hedef alınıyor. Açık söylüyorum bu vicdansızlıktır" dedi.

2 gün önce Gündem

Narin Güran cinayeti soruşturması kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre anne Yüksel Güran'ın ağız ve diş modeli alınacak.

3 gün önce Gündem

İYİ Parti'de sular durulmuyor. Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın ardından bu kez de İzmir Milletvekili Ümit Özlale partisinden istifa etti.

3 gün önce Gündem

Narin Cinayeti soruşturması kapsamında otopsi sırasında Narin'in vücudundan alınan doku incelemesinde başka birinin DNA'sına rastlanmadığı bildirildi.

4 gün önce Gündem

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüphelinin 12 saat süren savcılık sorguları tamamlandı.

6 gün önce Gündem

Samsun'da meydana gelen toprak kaymasında iki işçi göçük altında kaldı. Kurtarma çalışmalarının sonucunda işçilerin cansız bedenlerine ulaşıldı.