Iğdır’da PKK’nın hain saldırısında şehit olan  polis memurları Fehmi Şahin ve Ali Koç için Ankara'daki Kocatepe Camii'nde tören düzenlendi. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Selami Altınok katıldı. 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de korumalığını yapan şehit polis Fehmi Şahin'in cenazesini birlikte görev yaptığı arkadaşları karşıladı. Ankara'daki törene katılan polis memurları silah arkadaşlarının tabutu başında gözyaşlarını tutamadı.

Buraya kadar her şey normal.  Ancak bir ayrıntı HaberHabere’nin dikkatinden kaçmadı. İki şehidimizin cenaze namazlarına ait bu videonun 3 dakika 15'inci saniyesine dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Cenaze namazı kılınırken önce Erdoğan'ın aklı sanki çok başka yerlerde gibi, halinde derin bir dalgınlık farkediliyor. Namaz sonunda imamın komutuyla tüm cemaat tarafından selam verilirken ise Erdoğan'ın öylece hareketsiz durduğu ve selam vermediği açıkça görülüyor. Her fırsatta İmam-Hatipli olmakla övünen bir liderin cenaze namazının kurallarını bilmemesi aklımıza bile gelmez.

Ama acaba ne oldu da Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve solunda da Başbakan Ahmet Davutoğlu bulunurken cenaze namazında selam bile vermedi?