İHA Haberleri

İHA haberleri ve güncel İHA gelişmeleri, İHA ile ilgili tüm video, İHA fotoğrafları ve İHA haberleri HABER HABERE Güncel Türkiye ve Dünya'dan Son Dakika Haberleri sitemizde


Dünya

İran'ın İsrail'e yönelik düzenlediği hava saldırılarının ardından birçok ülke ve uluslararası kuruluştan tepkiler geldi.

Dünya

İsrail güçleri, Gazze Şeridi'nde boş arazide yürüyen savunmasız Filistinli sivilleri, insansız hava araçları (İHA) ile bombaladığını kabul etti.

Gündem

Kanada ve Türkiye'nin silah ihracatındaki kısıtlamaların kaldırılması için anlaştığı bildirildi. Anlaşma, Ankara'nın İsveç'in NATO'ya girmesine onay vermesinin ardından geldi.

Gündem

CHP lideri Kılıçdaroğlu, ABD'nin Türk SİHA'sını düşürmesi sonrası iktidara yüklendi.

Gündem

Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı uçakların katılımıyla dün gece saat 23.00'te gerçekleştirilen hava harekatının ayrıntıları netleşti. Buna göre, Türk jetleri, sınırın...

Dünya

Romanya, dün Rusya’ya ait olduğu düşünülen insansız hava aracı parçalarının kendi topraklarında bulunmasının ardından Rusya’nın Bükreş Maslahatgüzarını Dışişleri Bakanlığına çağırdı.

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yakında Çin lideri Şi Cinping’le görüşerek insani ilişkilerin gelişimini değerlendireceklerini belirtti.