GÜNAH KEÇİSİ ASKERE KESİLEN BİLET!!

Diyarbakır 2’nci Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda bulunan direkteki bayrağımızın indirilmesi toplum üzerinde infiale neden olurken hükûmet tarafından asker suçlu ilan edilip, bilet kesildi.

Unutulmamalıdır ki, ordu hükûmetin emri altındadır. Türk Ordusu, hükûmet tarafından by-pass edilip eli kolu bağlanmış, meydan PKK terör örgütüne bırakılmıştır. Türk askeri, PKK terör örgütüne yönelik operasyon yaptığında kendini koruyamaz hale düşürülmek istenmektedir. Bu açık ve net ortadadır. Askere çok da fazla yüklenmek yersizdir, asker bizzat hükümetten aldığı emir doğrultusunda hareket etmekte.  Ve fakat… Genelkurmay Başkanının erdem gösterip istifasını verebilmesi de gerekmektedir...

PKK güneydoğuda resmen istediği gibi at koşturuyor. Güneydoğu PKK’ya teslim edilmiş durumda. Tır şoförleri, öğretmenler rehin alınıyor, yollar kesilip kimlik araması yapılıyor, küçücük çocuklar dağa kaçırılıyor, aileler ise feryat ediyor. Kendi halkına da eziyet etmekten geri durmuyor.. Türk ordusu ise kendi kışlasını dahi koruyamaz hale getirildi.

Bu sorumluluk tek başına orduya yüklenemez. Bunların nedeni Türk askerinin başına çuval geçirilmesine göz yuman, andımızın okunmasını yasaklayan, TC’yi tabelalardan silip atan, İstiklal Marşı okunurken ayağa kalkmayan, resmi bayramları yasaklayanlardır. Dolayısıyla kabahati askerde aramaya gerek yok. Asker en yüksek mertebeden emri almış ve yürütülen müzakereler sonucunda ateşkes emrine uymuştur.

Başbakan, "Bayrağı indirenin çocuk olması bizi ilgilendirmez, çocuk bizim kutsalımızı indiriyorsa bedelini ödeyecek. Asker, komutan herkes bedelini ödeyecek" dedi. TSK dan yapılan açıklamada ise direğe tırmanıp bayrağı indirenin çocuk olması nedeniyle hassasiyet gösterildiği vurgulandı. Kimse bir çocuğun ölmesini istemez… İstememeli… Keşke aynı hassasiyet 14’ünde ekmek almaya giden Berkin Elvan için de gösterilseydi. Berkin için o yaşta bir çocuğun orada ne işi var diye soranlar, direkteki bayrağımızı indirme cüretini gösteren ‘sözüm ona çocuk’ olduğu iddia edilen kişi içinde aynı şeyi söylemeliydi… Keşke… Taksim Gezi Parkını, barışçıl gösteri yapmak isteyenlerden koruyan 25 bin polisi Diyarbakır’a yollasalar ve oradaki Askeri Hava Üssünü askeri ve bayrağımızı bu polisler korusaydı.

Evet, ne yazık ki sözde yürütülen barış süreci sayesinde terör örgütü istediği her şeyi yapabiliyor. Yol kesip kimlik kontrolü yaparken, ülkeyi kenevir tarlasına çevirip ekip, biçiyor…

‘Oh Ne Ala Memleket… Ne İstediniz de Vermedi Bu Hükümet’…!!

Diyarbakır’da indirilen bayrak olayıyla, Süleymaniye'de Türk askerinin başına geçirilen çuval eş anlamlıdır. Bayrak, Sancak Namustur…! Bugün bayrağının indirilmesine, askerinin başına çuval geçirilmesine göz yumanlar, yarın vatanını vermeye razı olurlar..!!

Ama unutulmamalıdır ki, her karışında şehit kanı olan bu toprakları koruyacak vatan evlatları her daim vardır ve var olacaktır.!



https://twitter.com/ceydaknay
https://www.facebook.com/ceymin